به گزارش قدس آنلاین، دکتر سید حمید عبدی رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان بشرویه گفت : شهرستان بشرویه دارای یک کشتارگاه سنتی متعلق به شهرداری می باشد و نظارت بهداشتی بر کشتار دام در کشتارگاه از وظایف حاکمیتی این شبکه می باشد که به طور روزانه توسط کارشناسان شبکه انجام می گیرد.
وی ادامه داد: به منظور حفظ سلامت شهروندان کشتار دام می بایست در شرایط بهداشتی صورت گیرد.
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان بشرویه ادامه داد: لاشه استحصالی بعد از کشتار به مدت ۲۴ ساعت در پیش سرد نگهداری می گردد و در صورت صحت سلامت لاشه بعد از لیبل گذاری و الصاق مهر کشتارگاه توسط خودرو ویژه حمل گوشت به مراکز عرضه سطح شهرستان حمل می گردد.
وی توصیه نمود: شهروندان گوشت قرمز مورد نیاز خود را از مراکز تحت نظارت دامپزشکی تهیه نمایند.
نظر شما